Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bar- och restaurangverksamhet. Fokus ska ligga på baren och kompletteras med modern vällagad mat.
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 619 | 6 439 | 6 837 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 846 | 1 294 | 450 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 838 | 1 292 | 448 |
Årets resultat (tkr) | -149 | 697 | 405 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 604 | 3 538 | 1 732 |
Antal anställda | 7 | 7 | 7 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 619 | 6 439 | 6 837 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 846 | 1 294 | 450 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 838 | 1 292 | 448 |
Årets resultat (tkr) | -149 | 697 | 405 |
TILLGÅNGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 074 | 2 110 | 314 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 530 | 1 428 | 1 418 |
Tillgångar (tkr) | 3 604 | 3 538 | 1 732 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 739 | 888 | 191 |
Obeskattade reserver (tkr) | 399 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 300 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 865 | 1 952 | 1 541 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 604 | 3 538 | 1 732 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 7 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 946 | 920 | 977 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 12.8% | 20.1% | 6.6% |
Soliditet | 20.5% | 33.2% | 11.0% |
Kassalikviditet | 38.9% | 49.8% | 72.2% |
Jönköpings Barbolag AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bar- och restaurangverksamhet. Fokus ska ligga på baren och kompletteras med modern vällagad mat.